Wij geven ambitieuze agencies meer groei- en slaagkansen

Een succesvol agency uitbouwen is niet meteen de gemakkelijkste stiel. En veel concrete begeleiding is er niet. De leer- en groeicurve waar agencies door moeten is vaak erg steil en eenzaam.

De business consulting industrie is gericht op grote corporates en niet op jonge creatieve groeibedrijven. Astronomische dagtarieven, theoretische presentaties met 100+ slides, 9 to 5 consultants met lijstjes vol oppervlakkige tips, … dit is niet exact wat ambitieuze agencies vooruit helpt.

Er is nood aan pragmatiek, onderbouwd advies op maat en faire tarieven die je kan terugverdienen. Dat zijn de ingrediënten waarmee je ambitieuze agencies vooruit helpt. 

Met onze in-house coaching & begeleiding maken we die ingrediënten toegankelijk. Gegeven door mensen die weten wat het is om te programmeren, ontwerpen, onderzoeken, leren, bijsturen en terug opnieuw proberen. Met mensen die ervaring hebben in het uitbouwen van internationaal bekroonde agencies. Niet uit boeken of podcasts, maar omdat ze het zelf hebben gedaan. 

 

Hypernova team

Founder & CEO

THOMAS JOOS

Thomas bouwde de afgelopen 15 jaar verschillende agencies uit waaronder het internationaal bekroonde Little Miss Robot. Als oprichter van Hypernova helpt Thomas ambitieuze founders met het opstellen van groeiplannen. Daarnaast is hij ook een veelgevraagd klankbord in adviesraden en inspireert hij ondernemers als opiniemaker of keynote speaker.
Co-Founder & COO

JAN FESTJENS

Jan heeft de afgelopen 15 jaar tal van groeiende teams ondersteund als operationeel manager. Hij hielp snelgroeiende bedrijven zoals Beeple & Cloudalize met het structureren en optimaliseren van de interne werking. Jan combineert analytisch denkvermogen met de nodige empathie. Een unieke combinatie die cruciaal is in creatieve samenwerking. Daarnaast organiseert Jan ook graag inspiratie-evenementen en fietstochten.
Business Coach

VIC RAU

Vic heeft 15 jaar hands-on ervaring binnen creatieve agencies. Hij werkte onder andere voor Endrone, Skinn Branding & Cayman Agency. Hij groeide door van webdeveloper tot general manager en was medeoprichter van Bits of Love. Als agency coach helpt Vic met het optimaliseren van bedrijfsprofilering, commerciële processen & interne workflow & communicatie.
Workflow Coach

MANU BOLLUE

Manu heeft 15 jaar ervaring in het professionaliseren van creatieve samenwerking. Als agency coach helpt hij met het optimaliseren van workflows, team architectuur en HR processen. Manu stelt daarnaast ook leiderschapsprogramma’s op en coacht groeiende leidinggevenden in hun rol.

Interesse om agencies te helpen groeien?

Bekijk onze vacatures

Benieuwd
hoe we kunnen helpen?

Ontdek meer over onze groeibegeleiding

Hypernova Consulting

Grote Nieuwedijkstraat 351/2, 2800 Mechelen

BTW: BE0742940321