Bloovi Studio

De juiste klanten sneller overtuigen dankzij een scherpe positionering & agency pitch

Blooming vision

Bloovi is een inspiratieplatform voor mensen die verandering willen zien en hun stempel drukken op de wereld van morgen. Op enkele jaren tijd bouwden ze een indrukwekkende community uit van meer dan 125.000 ondernemers, marketeers, IT-ers, sales verantwoordelijken en HR managers.

Heel wat bedrijven willen deze community natuurlijk ook graag bereiken en aanspreken. Om hierop in te spelen werd Bloovi Studio opgericht: een content marketing agency dat merken helpt connecteren met de Bloovi Community.

Waardepropositie

We lieten ons onderdompelen in de 2 doelgroepen waar Bloovi zich tot richt. Enerzijds de lezers (gamechangers) die inspiratie zoeken en ermee aan de slag gaan. Anderzijds de bedrijven die deze gamechangers willen bereiken.

Tijdens enkele strategische sessies analyseerden we de noden & behoeften van de bedrijven die willen connecteren met de Bloovi Community. We formuleerden en visualiseerden verschillende proposities om daarbij te gaan helpen. Steeds vertrekkende vanuit de troeven van het Bloovi Team.

Bloovi Pitch Kit

Groeien met je dienstverlening betekent dat je met steeds meer potentiële klanten in dialoog gaat. En elk van die prospects verwacht een duidelijk voorstel op maat. Het gevolg? Je spendeert heel wat uren in keynote of powerpoint modus.

Bij Bloovi pakken ze dit ondertussen anders aan. We ontwikkelden een Pitch Kit waarin belangrijke communicatie-elementen klaar staan voor (her)gebruik. Missie, visie, aanbod, plan van aanpak, cases, tarieven, veel gestelde vragen... Iedere keer een professioneel opgemaakt document dat in lijn ligt met de bedrijfsstrategie. Het resultaat? 30% tijdswinst per gemaakt voorstel en een verdubbeling in projectbudgetten.

Bloovi Pitchh Toolkit
“De Pitch Kit helpt ons sneller klanten overtuigen. Ik ben er heel tevreden mee. ”

Marnik D'Hoore
CEO Bloovi

Hypernova Consulting

Grote Nieuwedijkstraat 351/2, 2800 Mechelen

BTW: BE0742940321