Hypernova

Vic Rau start als Agency Coach bij Hypernova

Vic Rau is deze zomer gestart als onze nieuwe Agency Coach. Hij zal onze klanten ondersteunen in het uitwerken van heldere en actiegerichte businessplannen. Daarnaast zal Vic ook meewerken aan de optimalisatie van commerciële processen en creatieve workflows. Als Agency Coach zal hij ten slotte ook onze Creative Leaders community voorzien van tips & inspiratie.

De afgelopen 15 jaar heeft Vic voor heel wat straffe Vlaamse agencies gewerkt. Hij werkte bij Endrone mee aan internationaal bekroonde Flash websites en groeide door als creatieve project manager. Hij was mede-oprichter van digitale studio Bits of Love en nam daarna leidinggevende rollen op bij Cayman en Skinn Branding.

Vic is doordrongen van het agency leven en kan terugvallen op bakken ervaring uit de praktijk. Zijn leergierigheid, analytisch denkvermogen en pragmatische ingesteldheid bleken meteen een grote meerwaarde.

We zijn trots om deze topper te mogen verwelkomen in ons team. Samen bouwen we verder aan onze missie: ambitieuze agencies helpen om slimmer & krachtiger te groeien.

Hypernova Consulting

Grote Nieuwedijkstraat 351/2, 2800 Mechelen

BTW: BE0742940321